Tre personer i stickade tröjor sitt och fikar i brukscaféet.
Foto: Jens Mohr, Tumba bruksmuseum/SHM.

Brukscaféet

Slå dig ner en stund i köket eller om vädret tillåter på vår mysiga uteservering. Vi serverar hembakat kaffebröd, varma och kalla drycker och lättare luncher. På menyn finns även smörrebröd och pannkakor.

Öppettider Brukscaféet

Brukscaféet har samma öppettider som museet

På menyn

Njut av härliga luncher, kaffe och nybakat bröd i vår vackra park. Brukscaféet serverar olika matiga sallader, pannkakor, smörrebröd, glass och goda drycker. Vår lunchmeny:

  • Veckans soppa
  • Veckans smörrebröd
  • Toast med ost och kalkon eller med grillade grönsaker

Middag och evenemang

Oavsett om det är ett företagsmingel eller ett födelsedagsfirande så går det att boka in i våra lokaler eller för arrangemang i parken. Vi serverar mingelmat, buffé och rätter direkt vid bordet.  

Foto: Jens Mohr, Tumba bruksmuseum/SHM.

Dop och begravningskaffe

Vi tar emot för olika händelser i livet. För dop och begravning ordnar vi kaffe med fikabröd, smörrebröd eller lunch som serveras i någon av våra lokaler. Offert på förfrågan.  

Foto: Jens Mohr, Tumba bruksmuseum/SHM.

Bokade grupper

Vi tar emot grupper för fika, lunch eller middag alla dagar i veckan. Vi lagar mat efter säsong och har därför ingen fast meny, men kontakta oss gärna för förslag. Boka via gruppvisning eller konferens.

Allergier och specialkost

Välkommen att kontakta oss i förväg om du har allergier eller äter specialkost. Vi har ett begränsat utbud, men erbjuder laktosfria, glutenfria och äggfria alternativ. Vi erbjuder även vegetariska och veganska alternativ i vårt utbud.

Besök Brukscaféet med barn

Vi erbjuder barnvänliga alternativ på menyn. För de minsta erbjuder vi EKO klämmisar och det finns även möjlighet att värma medhavd barnmat. I Brukscaféet finns det även haklappar och barnstol att låna.